#HappyDays Reloaded 6

Een diepe zucht. SpatiebaIk. Geram op mn toetsenbord. Ik probeer niet te schreeuwen. Het lukt me niet. De ene verwensing na het andere scheldwoord komt in luid volume over mn lippen.

Ik zit tot over mn oren in het werk. School, lesgeven, studie, stagelopen, workshop, cursus en boeken redigeren. Ik slaap er niet zo goed van. Ik mis mn lief, ik mis mn dinnetje. Deze week is even niet zo leuk.

Gelukkig is daar de meest briljante website van het jaar: The Internet Arcade

Een website waar een ieder Arcade Spellen kan spelen, in je browser, met je pijltjes toetsen. Dus. Spelletjes van tussen 1970 en 1990. Je weet wel. Streetfighter, Pacman en *tromgeroffel* Galaga! GALAGA!

Ik zit al een half uur te schreeuwen en te rammen. Een Qleaute Week. En ik kan me mooi even afreageren *trekt verbeten hoofd*

F*ck slaap. Ik heb een highscore te verbeteren.

Eén reactie op “#HappyDays Reloaded 6”

  1. Haha, die site klinkt goed 🙂 misschien moet ik daar ook eens kijken. En jaaaaa, ik ken het met werk. Klote… Ik ben ook al voor de tweede keer ziek (ik werk wel gewoon door). Gisteren lesgegeven terwijl mijn stem het niet meer deed en ik moet zooooo veeeeel nakijken. Niet leuk meer 😦 Succes! Ik hoop dat het snel minder wordt.
    Enne, een lief?? Een nieuwe? 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: