#100happydays #leejanne – day 72

Onverwacht even bijkletsen. Met een club sandwch die zo groot was dat ik mn kaak zowat verrekte. Met een regenbui die niet mooi meer was. Met lekkere koffie en met hele dikke knuffels. Wat is het toch fijn om je zo thuis te voelen bij familie die geen familie is. Lubs you ❤

Snel snel door. Want er moest gewaaid (gezandstraald en gescrubt), met baby Willem. Hij was voor het eerst op het strand. Hij gleed uit over het zand en koppeltjeduikelde met een woest zwiepende staart naar me toe toen ik aan kwam lopen. Bij de waterlijn trok me tot mn knieën de zee in omdat hij natuurlijk de golven wilde vangen.

Hij had ineens door hoe hij kuilen kon graven (filmpje). Hij groef er meerdere voor zichzelf. En ging er lekker inzitten. Hij groef er ook een paar voor zijn vrouwtje. Zodat zij er óók lekker in kon zitten (filmpje).

Baby Willem is omgedoopt tot baby Wilhelm. Dat moge duidelijk zijn. Ik roep m alleen ook nog maar zo. Met een hele harde stem. Met een Duits accent. WILHELM de Kuilengraver.

20140811_Wilhelm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: