#100happydays #leejanne – day 62

Schoonmaken is blijkbaar een vak waar diploma’s voor nodig zijn. Ik kwam er na twee weken buffelen achter dat ik 9,55 euro per uur verdien. Bruto. Ik heb geen schoonmaakdiploma en omdat ik niet mijn hele leven al in de branche werk, ben ik ingeschaald als leerling. Ik vind het schandalig.

Je begrijpt misschien dat ik wat pandjes afgestoten heb. Ik doe geen avonden meer. Punt.

Ik kon eindelijk in mn eigen hut aan de slag. Het is natuurlijk een beetje gek om overal schoon te maken en thuis in je eigen bende te zitten. Tot de gordijnen en kussenhoezen aan toe. Alles blinkt *trots kijk*

2014-07-30 huis

Eén reactie op “#100happydays #leejanne – day 62”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: