#100happydays #leejanne – day 10

Op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je soms een beetje hulp nodig hebt. Moeder Natuur is namelijk niet elke dag meer mijn beste vriendin. Ik had al nieuwe vriendinnen bij Clinique. Ik heb pas nieuwe vriendinnen gemaakt bij Lush.

Mijn aller aller liefste BFF is echter Wiam. Van Wii-care. Zo af en toe neem ik een massage of schoonheidsbehandeling. Elke twee weken epileert ze mijn wenkbrauwen met een draadje. Mijn BFF en ik hebben ook een geheim. Ze vult mn wappertjes. Elke twee weken. Lekker vol en lekker donker. Maatje 14. Voor een dashing look (omdat mijn eigen wappertjes best een beetje kort zijn).

wii-care.nl

2 Reacties op “#100happydays #leejanne – day 10”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: