Het is bijna zover

Altijd aan de lijn, altijd 25.
altijd aan de lijn, altijd 25

Bijna. 15 maart. Dan verschijnt ie. Mijn eigen boek. Een selectie uit mijn blogs van de afgelopen jaren. Een beetje bloed, behoorlijk wat zweet en hier en daar een traan.

De afgelopen 7,5 jaar doorlopen en een selectie maken uit de blogs was niet altijd even makkelijk. Er kwamen zo veel leuke herinneringen boven, een aantal minder leuke en een paar die me ronduit hysterisch in ambulancehuilen lieten uitbarsten.

Ik heb hier en daar wel getwijfeld of sommige stukjes erin moesten. Heel even maar hoor. Uiteindelijk is het toch gewoon wat het is. Dus. Met enige trots presenteer ik Mijn Blog. In Boekvorm. En met een beetje korting in de voorverkoop 😉

Vanaf 15 maart is Rode Lippen (ISBN 978-94-6217-032-2) verkrijgbaar via bestelmijnboek.nl en Bol.com

 

2 Reacties op “Het is bijna zover”

  1. Ik ben toch wel heel benieuwd naar het boek van mijn oude buurmeid 😉
    Super gaaf en veel succes ik zal het zeker promoten !
    Groetjes,
    Kayleigh

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: