Pinterest

Het is er al een tijdje. Pinterest. En ik ben verslaafd. Huiskamers, crafts, recepten, kleurtjes, uitspraken, kleding, foto’s, landschappen, oma’s huishoudelijke tips en tricks, schoenen, uiltjes, poesjes, tatoeages en jurken, oh my de jurken… Avonden zit ik nutteloos te scrollen, te kwijlen en te repinnen.

Ik ga na de zomervakantie met mijn leerlingen aan de slag op Pinterest. Sommigen hebben een beetje inspiratie nodig voor de opdrachten die ze uitvoeren. Ik heb een kort projectje geschreven. Ik hoop dat ze er net zoveel van gaan genieten als ik.

Ik vond deze week ook een blog. Over Pinterest. Ik heb geproest van het lachen. Pintester: http://pintester.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: