Missing the music

Een heel weekend vieren dat je voor de 6e keer 25 bent geworden. Vijf vriendinnen. Alle vijf dezelfde leeftijd bereikt in dit academisch jaar. We hebben geklets tot onze kaken pijn deden. We hebben gelachen tot onze buikspieren bijna zichtbaar waren. We hebben wijntjes gedronken en geklinkt op onze verjaardagen tot de glazen bijna afbraken. We hebben lekker gegeten. We hebben geshopt tot onze voeten ons niet meer konden dragen en onze onderruggen zeer deden van het sjouwen.

How I never ever want to be 18 ever again. I miss the music though.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: