Mijn dag!

Soms zit ik er gewoon even doorheen. Dan moet ik huilen en wil ik alleen maar chocola. Er gebeurt op dit moment (de afgelopen maanden) zoveel, dat ik het niet altijd even goed in mn koppie op orde kan krijgen. Meestal is het na een dag (of twee) weer over. De laatste tijd duurt het wat langer voor ik eruit ben. Wat altijd helpt is een liedje van Jochem Myjer. Ik ben geen grote fan van Myjer, maar ik word altijd erg vrolijk van dit liedje.

http://www.youtube.com/watch?v=riSTnTZeUcI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s