Oude liefde

Ik zat net op de middelbare school en had wat nieuwe vriendinnen gemaakt. Door deze meiden ontmoette ik een van de grootste liefdes van mijn leven. Ik raakte verslaafd. Ik zat op wolk zeven. Mijn hele kamer hing vol met posters en foto’s. Zelfs op het plafond. Ik zong elk liedje. Ik las elk tijdschrift omdat ik zo verschrikkelijk graag wilde weten wat mijn Liefde aan het doen was. Ik keek elk tv-programma waar mijn Liefde verscheen en ik ging naar de concerten. Ik heb me er later een tijdje diep voor geschaamd.

Afgelopen vrijdag belde mijn moeder me op. Mijn Oude Liefde kwam op tv. Gekromde tenen en vlinders in mijn buik. Ik zat zowat te gillen op de bank. Flitsen van ruzie’s met ouders, niet gedaan schoolwerk en mijn eigen veilige droomwereld met mijn Oude Liefde kwamen voorbij. Na het optreden belde ik mijn moeder terug.

“Ze geven een concert! Daar wil ik heen!” *gegiechel*
“Ja?!”
“JA! Ik wil erheen en jij gaat mee! *gegiechel* Wil jij kijken voor kaartjes mam?”

Wat later op de avond kreeg ik een email van moeders, de kaartjes zijn 99 euro. Moeders vond het een beetje te duur. Ik ook. Ik was echt heel erg verliefd. Eigenlijk wil ik ze heeeeeel graag zien. Ik kan het me niet veroorloven. Teleurgesteld en terug in de realiteit werd ik zaterdagochtend wakker. Ik vond het volgende emailtje in mijn mailbox:

Ik heb je wens vervuld *hint hint* voor volgend jaar juli.

Het is een verjaardagscadeau.

JE GAAT NAAR TAKE THAT


18 JULI 2011

  

Ik krijg die enorme glimlach niet van mn gezicht en luister al het hele weekend naar hun heerlijke afgezaagde jaren 90 liedjes 😀

6 Reacties op “Oude liefde”

 1. Ow….. ik was ook zo verliefd…. Heb ze gezien in Ahoy in ’95. Als ik in juli niet op vakantie was geweest was ik misschien ook gegaan, hoewel ik 99 euri’s dus echt wel heul veul geld vind zeg! Lief van je mama!

  Like

 2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

  IK WIL OOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De enige manier waarop ik er heen kan, is als mijn schoonzus toch niet zwanger blijkt te zijn. Dan krijgen we Skybox-kaarten van mijn broer. Beetje dubbel dus. 🙂

  Like

 3. he lee the song BACK FOR GOOD is erg goed hoor zit net ff te luisteren.

  ik wil even de up-dates van je van take that zodat ik kan meezingen.

  Like

 4. oja nog ff er bij vertellen dat dit verhaal ten wanhoop was van moeders

  leanne was niet te bereiken op wolk 7
  wanhoop totaal- geen huiswerk maken- afspraken nakomen- helemaal niets-

  totaal op wolk 7 leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s