Blog-Break

De start van een schooljaar is altijd erg druk en hectisch. Er moeten duizend-en-een dingen geregeld worden. Mentorgesprekken, nieuwe leerlingen leren kennen, open dagen, ouderavonden, stageadressen regelen, niveautoetsen afnemen, werkwijzers maken, de werkwijze van het MBO uitleggen en voor mij persoonlijk was ook de school en de werkwijze van de school zo in het begin van het schooljaar leren kennen ook energievretend. In alle drukte ben ik niet naar cursus geweest. Ik heb weinig anders kunnen doen dan heen en weer rennen en ’s avonds thuis instorten. Mn hoofd liep over, de to do lijstjes waren meterslang.

Het is weer een beetje rustiger geworden. De eerste drukte is overgewaaid. De to do lijstjes zijn korter. Ik heb weer wat energie over en het is wat rustiger in mn hoofd. The blog-break is over! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s