Bangkok

08:20 am op de klok. De stad die nooit slaapt, heeft allemaal dichte winkels tot 10 uur. En dichte cafe’s tot 9 uur. Toen wij met de VIP nachtbus na 24 uur reizen vanochtend eindelijk in Bangkok aankwamen, werden we in de buurt van Koh San Road afgezet. Niets open. We gokten op het centraal station (waar we overigens toch naar toe moesten omdat we onze tassen daar vandaag even laten liggen bij de left luggage). Na een heerlijke bak koffie en een croissant zijn we de helse drukte van de ochtendspits ingegaan. We zijn naar Siam center gegaan met de taxi. Alles dicht. Rondjes gelopen door dichte straten tot we een heel hip soort koffie/internetcafe vonden. Daar zitten we mu onze tijd te verdoen tot om 10 uur groot kan worden ingeslagen in de warenhuizen (schoenen, wierook, mokken, bh’s, luierbroeken, havaianas enzodoor). Om half 1 of om half 3 gaan we nog even naar de nieuwe Batman in een mega grote bioscoop. Vannacht vliegen we terug. Morgenochtendvroeg zijn we weer thuis.

We hebben vannacht bijna niet kunnen slapen. De bus was met airco. Maar ondanks de VIP toch nog te klein. We konden helemaal niet lekker liggen (terwijl we er normaal niet zo’n last van hebben in europese bussen). Vannacht slapen we waarschijnlijk ook niet geweldig in het vliegtuig. Ik kan niet wachten om mijn eigen bed te zien. Poezen op het voeteneinde. Mijn eigen zitwc. Wcpapier dat gewoon in de pot mag. En overal kan ik roken in mijn eigen huis. Na 5,5 week allemaal andere gekke dingen en ervaringen, ben ik toe aan thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: