Nationaal Park

Maandag 21 juli. Ik was niet van plan om zoveel te bloggen, maar ik heb nu even een paar loze uurtjes. Beest ligt even te tukken, ik kan niet slapen en ben op de gang onder het genot van een sigaretje gaan kijken wat onze volgende stop zou kunnen zijn. Ik wil graag nog drie plaatsjes in de buurt van Bangkok bekijken (aan de westkant) en dan willen we allebei naar het zuiden. Naar de zon, het strand, de idyllische villa’s, de verlaten stranden en het eilandhoppen met een bootje. Nu nog even bekijken hoe we er gaan komen. We kunnen weer met de trein terug, of met de bus, of met het vliegtuig. We hebben vandaag een bekend vervelend verhaal gehoord over de bus (spullen gepikt/gestolen/uitgepakt). Even brainstormen vanavond bij het eten (het is hier nu bijna half acht ’s avonds). Waarschijnlijk vertrekken we donderdag weer naar het midden van Thailand.

Vandaag met een mini-van door een enorm nationaal park geweest, Doi Ithanon. Leuke meiden ontmoet en een vervelend gezin geprobeerd te negeren. We hebben hele mooie watervallen gezien vandaag. Ik heb nog even door de poel bij de waterval gelopen, wat me een nat lijf tot aan mn oksels opleverde; "Nee joh! Het is helemaal niet diep, loop jij maar naar de overkant, dan lopen wij om, filmen we je wel!" En wie trapt daar natuurlijk weer in.. *zucht*

We zijn ook op het hoogste puntje van Thailand geweest. We hebben een bergdorp met bergstammen bezocht, lekker plaatselijk gegeten en ik heb lekker een slaapje gehad onderweg terug naar het hotel. Een geslaagde dag. Vertellen wat je ziet is bijna niet te doen. Ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken.

Morgen een rustdag. Overmorgen een dagje de jungle in. Ik blog verder 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: