Chiang Mai II

Chiang Mai is een klein stadje. Rustiger, gemoedelijker en echt OVERAL kan je kopen kopen kopen. Op zaterdag een markt, op zondag een markt en elke avond de Chiang Mai Night Bazaar. We hebben al aardig ingeslagen. Waarschijnlijk moeten we wat spullen in Thailand achterlaten om alle zooi die we hebben gekocht mee te kunnen nemen 😉

Gisteren hebben we bijna alle grote tempels gezien in het stadje. Lekker rondgelopen en gebanjerd. Gisteravond naar de Night Bazaar en toen naar de kroeg. Uiteindelijk rolden we vanochtend om half zeven uit de tuk tuk voor ons hotel. We hebben een Spanjaard, een Amerikaan, een Engelsman en een Australier ontmoet gisteren, waar we mee hebben zitten praten in de kroeg. Toen de kroeg dicht ging, zijn we meegegaan naar een nachtclub en toen die dichtging, heeft de spanjaard geld neergelegd om in de VIP area van de nachtclub nog verder te drinken en te dansen. Laat ik het erop houden dat het een nacht was om niet te vergeten.

Wat ons erg opviel gisteren, is het hoge ‘broeken’ gehalte. Aangezien bijna iedereen de termen hoer, prostitue, slet en sluttebuk wel kent, of vermoedt wat het woord betekent, hebben we gisteren de term ‘broek’ ingesteld. Er zitten een aantal mannen in het hotel die ’s ochtend ontbijten met het ene meisje en ’s avonds weer binnenkomen met een andere, of met twee, of met een jongen.

Gisteren was een man op de gang tegenover ons jarig en hij heeft zichzelf de hele dag verwend met twee broeken, een heleboel alcohol, sigaretten en nog meer broeken. We wisten wel dat het sextoerisme hier een grote rol speelt, maar we hadden niet verwacht dat we er zo met onze neus op zouden worden gedrukt. Beest is trouwens gisteren aangesproken door een manbroek, genaamd Apple. Beest heeft een tijdje zitten high fiven met de manbroek en toen heb ik m meegenomen voordat Apple ineens aan dingen zou gaan zitten, waar ie niet aan mag zitten van mij 😉

Vanmiddag zijn we pas laat wakker gemaakt door het kamermeisje die ons schone wasgoed kwam brengen. We hebben net gegeten en doen vanavond lekker rustig aan.
Morgen gaan we naar het nationale park hier dichtbij. Woensdag doen we een rustdag en donderdag gaan we op een olifant, bamboevlot en bij de langnekvrouwen langs. Beest wilde per se niet tussen de bloedzuigers drie dagen trekken, dus hebben we er dagjes van gemaakt…

Eén reactie op “Chiang Mai II”

  1. He jij daar,
    Zijn daar dan geen goedkope mannenbroeken? 🙂
    En je kunt je wel verstoppen, maar ik vind je altijd… Dankzij je moeder, hahaha. Leuke weblog, ik spreek je! Fijne vakantie en hou het netjes, he?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: