Knoop

Ik slaap over het algemeen heel erg goed. Ik slaap vast, ik slaap lekker en ik droom weinig. Al twee nachten kan ik niet goed in slaap komen. Al twee nachten zie ik het half 4 worden. Meestal heb ik aan een uur of 6/7 slaap per nacht genoeg om helemaal fit wakker te worden. Meestal. Op de teller: krap 4 uurtjes slaap. Al twee nachten achter elkaar.

Met alle voorbereidingen van de afgelopen twee dagen is het helemaal goed gekomen. Mijn Rugzak weegt 9.8 kilo en die van Beest 12. Een minieme hoeveelheid spullen in de tas. Net genoeg voor een week. Gisteravond de laatste dingetjes weggestreken en in de tassen gedaan. Zo lekker even zitten met een bak koffie en wachten op Moeder die ons naar Schiphol gaat brengen. Ik twijfel of ik even wat moet eten. Mijn maag speelt enorm op. Ik heb trek, ik ben misselijk én ik ben nerveus.

We gaan over the beaten track. Een reis die heel veel mensen voor ons al hebben gemaakt. Toch heb ik een onbestemd gevoel. Angst voor het onbekende en de spanning van een nieuw avontuur. Een knoop in mn maag. Een dubbele knoop volgens mij. Ik rook nog maar even een sigaret en ga zo maar onder de douche. Misschien houdt die knoop niet van lekker heet water…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: