Voorbereidingen

De hele dag kleine klusjes opknappen; opruimen, schoonmaken, emailtjes versturen, hotelvouchers en e-tickets uitprinten, batterijen opladen, wasjes draaien, spullen bij elkaar zoeken, lijstjes maken, reistips opzoeken, paspoorten en vaccinatieboekjes opzoeken en routes uitstippelen…

We gaan dinsdag de 15e op het vliegtuig naar Thailand. 5,5 week backpacken aan de andere kant van de wereld. Beest wil vanavond patat eten omdat hij dat in Thailand niet gaat krijgen. Ik vind het enorm spannend en ben tegelijkertijd ook enorm nieuwsgierig hoe het daar gaat zijn.

Via mn blog af en toe een update van de plaatsen die we bezocht hebben en de dingen die we meegemaakt hebben. ZIN ZIN ZIN!

2 Reacties op “Voorbereidingen”

  1. Wat leuk! Ik vertrek zelf de 21e naar Bangkok om vanuit daar 5,5 week door de buurlanden te trekken (Laos, Vietnam, Cambodja) en ik verwacht een geweldige reis, dat van jullie vast ook! Veel plezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: