Hectiek

Na een hele lange hectische periode eindelijk weer de rust gevonden om te bloggen. De weken zijn echt voorbij gevlogen en het is eindelijk vakantie. Nou ja, officieël dan. Ik moet maandagochtend nog wel even terug om wat dingetjes af te handelen. Een bewogen jaar. Veel problemen, veel conflicten, veel leermomenten, leuke dingen, schattige dingen, gezellige dingen en veel, HEEL veel mooie ontroerende en verschrikkelijk emotionele momenten.

Ik heb afscheid genomen van mijn eerste mentorklasje. Tranen met tuiten heb ik gehuild afgelopen vrijdag. Ik hoop dat ze in de derde klas op hun pootjes terecht komen, bij de richting die ze hebben gekozen. Ik ga ze enorm missen. De voorbereidingen voor volgend schooljaar zijn alweer begonnen. Ik kan het studeren toch niet laten en ik kan niet wachten om te beginnen aan mijn nieuwe opleiding; Remedial Teaching. 

Eén reactie op “Hectiek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: