Jonge God

Vanochtend heb ik schaamteloos uitgeslapen. Morgen komen er mannen in het hele huis dubbel glas zetten. De meneer van het dubbel glas zou vandaag even komen kijken. Ik had me voorgenomen om een heerlijk lange douche te nemen (om half vier ’s middags). Benen scheren, scrubben, body mud over mn hele lijf smeren en schaamteloos hard meezingen met de muziek die ik op had gezet voor mijn relaxuurtje. En toen ging de bel. Natte haren, make up van gisteren over mn hele gezicht gesmeerd zodat ik op een pandabeer leek en met mijn badjas strak om me heen geknoopt deed ik de deur open. Niet de meneer van het dubbel glas stond voor de deur, maar een jonge god en zijn glaszetcollega.
Het enige wat ik kon doen was stom giechelen. Een lachstuip. Tussen het giechelen door dirigeerde ik Jonge God en zijn glaszetcollega naar de huiskamer en rende ik naar de slaapkamer om me aan te kleden, mijn pandabeerogen schoon te maken en mijn haren te kammen.

De heren kwamen alvast de steiger opbouwen voor morgen. Dat wist ik niet. Geen sleutels van het hek naast de flat, klusjesman van de flat niet thuis. Deze relaxdag leek in de soep te lopen. Gelukkig waren Adonis en collega redelijk inventief. De steiger kon in delen door en over het hek doorgegeven worden.

De steiger staat opgebouwd. Moeder is er morgen de hele dag bij. Ik ben nog steeds niet relaxed, misschien komt dat vanavond nog wel. Proberen de speed-workaholic-stand even een tandje minder hard te zetten. Ik hoop dat het lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: