Borrel

Moeder en Stiefvader hebben het huis laten verbouwen. Omdat we in onze familie nogal van feestjes houden, greep Moeder deze gelegenheid aan om een open huis/tuinfeest te houden. Ze stelde voor om meteen ook wat vrienden van Dier en mij uit te nodigen. Zo zouden we met een goede borrel en een heleboel hapjes nogmaals kunnen vieren dat ik mijn Bachelor heb gehaald. Gelukkig was ik een beetje opgeknapt van de ontsteking.

Ik hoefde niets te regelen. Ik kwam om twee uur binnen en alles was al klaar. Geen drukte over hapjes, stoelen, tafels, tenten, muziek en de tap. De Heerlijkheid. De middag/avond was geslaagd. Veel collega’s van Moeder waren er en ik heb heerlijk bij kunnen kletsen met vriendjes en vriendinnetjes die ik al een tijdje niet gezien had  (sommige zelfs 3 jaar!). Onze feestjes zijn berucht om de afterparty’s. Als de meute weg is, blijft er altijd een klein groepje hangen waarmee we opruimen, napraten en meestal tot diep in de nacht door blijven borrelen.  Aangezien bijna iedereen vanochtend gewoon weer moest werken, hebben we het niet al te laat gemaakt. Ik ben de afgelopen dagen volgestopt met antibiotica dus ik heb het netjes bij cola-light gehouden in plaats van wijntjes en rosétjes. Ik heb mijn Dier en zijn zus rond half twaalf naar huis gereden. De auto vol met flessen wijn, bloemen en cadeautjes. Zij allebei "een beetje aangeschoten", ik heerlijk nagenietend van een zeer geslaagd partijtje.

Bachelorborrel_004Bachelorborrel_003Bachelorborrel_018Bachelorborrel_011
                                Dier, Moeder, de hapjes, De Drie Musketiers

Bachelorborrel_017Bachelorborrel_019Bachelorborrel_031Bachelorborrel_023
Bachelorborrel_033Bachelorborrel_037Bachelorborrel_036Bachelorborrel_021
Bachelorborrel_048Bachelorborrel_024Bachelorborrel_022Bachelorborrel_052
Bachelorborrel_034Bachelorborrel_043Bachelorborrel_046
Bachelorborrel_054

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: