Asterix en O……

Wij zijn vandaag naar een dancefestival geweest. Zonnetje, dansje, vriendjes, slap ouwehoeren, biertje, cola light (ik moet nog steeds in bikini volgende week). Kortom: Heerlijkheid.
Ik ben meestal altijd Mevrouw BoB. Ik vind het helemaal niet erg, ik vermaak me prima op die cola light. Ik krijg wel eerder last van zware benen en zere voeten. Dus ga ik graag af en toe even zitten. Rond een uur of acht vanavond wilden mijn bovenbenen echt niet meer. We gingen met een paar mensen even lekker op een heuvel zitten. Genieten van het uitzicht, het weer en de dansende mensen.

Mijn Dier had vandaag een beetje teveel gedronken. Als mijn Dier een beetje teveel heeft gedronken, wordt hij óf heel klierderig óf heel grappig. Dier en ik zaten samen met W. op de heuvel. Te praten met over onze relatie, die van hem en over de heerlijke dag. Dier werd een beetje filosofisch toen hij op de heuvel lag.
Hij keek naar de lucht, zuchtte wat en zei: "Dat vriendje van Asterix hè? Hij viel in een pot met toverdrank toen hij klein was, ik ben volgens mij in een pot met bier gevallen. Weet je, volgens mij is bier voor mij net als die toverdrank voor Obelisk." Waarop W. heel droog antwoordde: "ObeliX nerT. Een obelisk is wat hij met zich mee draagt."

2 Reacties op “Asterix en O……”

  1. Hij draagt een menhir op zijn rug. Een obelisk is rechthoekig.
    (sorry, dit is dan weer de geschiedenisleraar in mij…………:( )

    Like

  2. @BB: ik weet dat Obelix een menhir met zich meedraagt :)Ik heb me kapot gelachen, dat zijn de mannen die vroeger zoveel strips hebben gelezen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: