Dikke hol en een bos hout

Mijn kledingkast bestaat (gelukkig) niet uit aan mode onderhevige kleding, kleuren en stylen. Ik ben redelijk saai wat kleren betreft. Ik heb meestal gewoon een zwarte broek aan, met een dito truitje. Af en toe wil er nog wel wat bruins of blauws tussendoor piepen, maar dat zijn echt de uitzonderingen die de regel bevestigen.
Bijna al mijn kleren komen bij de H&M vandaan. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan pashokjes, maar bij de H&M pak ik een broek maat 44 en een truitje maat L, reken af en klaar is Truus. Hééééééérlijke winkel!

Ik ben gezegend met een enorme hol en dikke dijen. Ik was gezegend met maat 44 voor mijn onderstel. Eind juli werd het tijd om wat te gaan doen aan mijn enorme hol en dikke dijen omdat mijn broeken van de H&M echt heel erg te strak gingen zitten.

Nu, bijna drie maanden en 9 kilo later, zakken mijn zwarte broeken van mijn hol af. Ze worden een soort drollenvangers. Ken je dat? Zo’n overbodig los hangend stuk stof aan de onderkant van je kont?  Ik vind het echt geen gezicht. Eigenlijk wilde ik nog geen nieuwe kopen omdat ik natuurlijk nog 11 kilo te gaan heb, maar goed, dat duurt waarschijnlijk nog wel tot december.

Afgelopen zondag was het koopzondag in Leidschendam. De jacht naar de nieuwe broek was geopend. Het was echt verschrikkelijk druk en jammergenoeg waren de mooie zwarte broeken al helemaal uitverkocht. Ik heb een beetje een H&M-tick. Als ik die winkel binnenloop, kán ik gewoon niet naar buiten lopen zonder wat afgerekend te hebben.

Bij de standaardtruitjes een groen en een wit (!) truitje gesnaaid. Een nieuw lijf mocht best gepaard gaan met wat meer kleur in de kast. Ik pak de twee maat L truitjes en loop richting kassa. Onderweg blijf ik aan de grond genageld staan. Ik zie een heel groot rond rek met allemaal hele mooie velours colbertjes en jasjes.

Ik ben gezegend met een behoorlijke bos hout voor mijn deur. Maar 46 van de H&M kan net krap aan dicht maar dan staan de bovenste knoopjes op springen. Ik hoopte stiekum dat na 9 kilo afvallen maat 44 eindelijk goed zou zitten. Hoopvol pak ik een heel leuk blauw colbertje, maat 44, van het rek en doe het aan. Ik krijg het jasje maar net aan dicht…

Ik stond bijna als een klein kind op de grond te stampen van frustratie, het blauwe colbert was er niet meer in maat 46. Na een rondje om het rek vond ik een heel leuk groenig colbertje. Maat 46 ging eindelijk dicht, zat netjes en de knoopjes stonden niet op springen!

Mijn lijnpogingen beginnen zijn vruchten af te werpen en ik vond dat ik ook toe was aan een nieuw kleurtje in mijn haar. Het blonde begon een beetje te vervelen en de puntjes moesten er weer af. Normaal gesproken kan mijn haar me niet zoveel interesseren. Ik ga meestal 1x in de 3 maanden naar de kapper om mijn modelletje er weer in te laten knippen.

Een vriendinnetje van mij is kapster en wilde mijn haartjes best verven en knippen. Ik had bedacht dat ik wel weer wat rooiigs wilde. Ik vroeg aan mijn vriendje of hij dat ook leuk zou vinden. Hij zei dat ie rood niet zo heel leuk vond maar zei verder niets.
Bleek achteraf dat hij contact heeft opgenomen met mijn vriendinnetje om te zeggen dat ze GEEN rode verf mee mocht nemen. Mijn gewicht interesseert hem echt helemaal niets. Dik of dun, hij vind mij gewoon lief. Nou blijkt mijn haarkleur dus een andere zaak te zijn. Ik was woest en heb express een rood bruine kleur in mijn haar laten doen *evil grin*.

Nieuw haar en nieuwe kleuren. Jammergenoeg moeten de nieuwe kleuren waarschijnlijk gewoon in mijn kast blijven liggen. Ik trok ze aan toen ik thuiskwam en ik raakte een beetje gefrustreerd; de twee truitjes zijn te groot!

De komende maanden blijft het dus gewoon maar bij rood haar, drollenvangers en zwarte truitjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: