Familieopstellingen

Veel van onze patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Vanuit een onbewuste loyaliteit nemen we niet alleen bekrachtigende, maar ook beperkende patronen mee.

Als volwassene functioneren we onbewust nog vaak volgens deze blauwdruk. Een familieopstelling laat zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag.

Een opstelling is een ruimtelijke uitbeelding van een systeem (een familie, team of organisatie) waar je deel van uitmaakt. Een opstelling opent een energetisch veld.

Tijdens een familieopstelling worden de onzichtbare en onbewuste processen en patronen zichtbaar. Zo kom je erachter wat het is wat jouw systeem bepaalt. Je ziet waar bepaalde patronen vandaan komen, wat het nut ervan is, maar ook waarom ze jou tegenhouden jezelf te zijn en je leven volledig te leven. Je krijgt meer inzicht en daarmee kun je ook de oplossing vinden.Een opstelling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De kosten hiervoor zijn €125,-

Na een paar weken vindt er een (telefonisch/digitaal) nagesprek plaats waarin we jouw ervaring tijdens en na de opstelling bespreken.