Tat

Het was tijd voor iets nieuws. Tijd voor mezelf. Tijd voor dingen die ik echt leuk vind. Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik niet aan mijn zinksnijder puntige neus voorbij wil laten gaan.

Zo is er dus het zetten van een tattoo. Vanaf mijn 14e heb ik mijn moeders hoofd gek gezeurd. Het mocht pertinent niet. Pas als ik het huis uit was. Ik was 19. Het huis uit. Studereerde. Geen lef Geen geld.

Ik moest 28 worden en met mijn neus op de erbarmelijke feiten gedrukt worden. Ik deed niet zoveel voor mijzelf de afgelopen jaren. Nu dus wel. Ik vond het tijd. Tijd voor dingen die ik écht nog wilde doen. Een tattoo dus. 

Het voelde een beetje irritant zo af en toe. Twee plekjes waren tijdens het zetten nogal gevoelig. De stoere tattoeerder is los gegaan. Weinig tot geen pijn. Wel erg veel jeuk de afgelopen weken. Het heeft me twee tubes bepanthen gekost. Het heeft me een bak met geld gekost. Hij zit er nu bijna een maand en is zo goed als geheeld. Elke ochtend kijk ik even in de spiegel om mezelf eraan te herinneren dat ik af en toe een beetje lef moet hebben, voor mezelf moet kiezen en dingen moet doen die ik écht leuk vind.

2 Reacties op “Tat”

  1. Ik vind hem mooi!!!!

    En ik had (langer geleden) exact dezelfde reden om er eentje op mijn onderrug te laten zetten.

    Like

  2. ja erg he dat een moeder dit alles kan bewerkstelligen, dat een kind pas na 14 jaar deze actie onderneemt maar ik vindt dit als moeder geweldig maar nu is dit kind 28 en dit is een ander verhaal als 14 jaar geleden toch

    dikke kus je moeder

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: