Bakvis ++

´ bak – vis
de -woord (vrouwelijk) bakvissen
1 vis die men kan bakken;
2 figuurlijk , vroeger meisje in de puberteit

Het concert van afgelopen zaterdag was werelds. Toen we eindelijk (op de goede dag) aankwamen stonden er al hordes 16-jarige meisjes in de rij. Ze wilden allemaal vooraan. Voor ons hoefde dat niet zo, we werkten ons vanzelf wel naar voren. Na twee baggerbands in het voorprogramma begon de show met een groot wit doek en Carmina Burana. De spanning steeg en ik had ouderwetse kriebels in mn buik. Ik heb zo verschrikkelijk staan genieten en keihard mee staan zingen. Dat was lang geleden. De muziek was geweldig, de show was overweldigend en voor de uitstraling van Jared Leto heb ik geen woorden. Wat een verschrikkelijk mooie en charismatische man.

Toen collega M. vertelde dat ze Jared Leto zo’n lekkere vent vond reageerde ik nogal luchtig. Een acteur, een popster. Leuk, een idool! Dat had ik ook toen ik 15 was. Gary Barlow van Take That. Mijn hele kamer vol met posters (tot op het plafond) en ik zat op een roze wolk. Mijn moeder kon er op een gegeven moment wel om lachen en ik kreeg de afgelopen jaren nog af en toe flauwe grapjes over die periode naar mn hoofd. Ik voelde vooral schaamte als ik aan die periode terug dacht.

Ik heb het te pakken. Goed te pakken. Ik kan het zelf nog maar amper geloven. De afgelopen twee dagen bevind ik me weer in een roes. Ik zit op een roze wolk. Ik heb op joetjoep bijna alle filmpjes gezien waar een jongere versie van Jared in voorkomt (oa de serie My So Called Life) en alle interviews en clips van en over 30 seconds to Mars.
Ik hou niet van mannen met make up. Voor Jared maak ik graag een uitzondering. Ik voel me beroerd. Ik schaam me. Maar ik moet het toch toegeven. Ik ben 26 en voel me weer 15. Ik heb een verschrikkelijke crush op Jared Leto. Bah. Bakvis die ik ben.

De eerste is ‘The Kill’ en de tweede ‘From Yesterday’ *zwijmel*

4 Reacties op “Bakvis ++”

  1. Jezus wat een lekkertje, wanneer kom ik hem tegen, deze lust ik ook wel hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kan makkelijk hahahahaha
    En waar loopt dit rond

    Like

  2. Haha, lekker toch! Af en toe bakvissen moet kunnen hoor. Leuk dat je weer schrijft trouwens, ik dacht dat je gestopt was!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: