#100happydays #leejanne – day 25 II

Mijn mama is ziek. Dus er moesten boodschapjes. En medicijnen bij de apotheek. Ze heeft nog net zelf alle boodschapjes in de koelkast kunnen leggen. Voordat ze hoestend en proestend weer onder een deken op de bank ging.

Ze voelde zich vanochtend wat beter. En had trek in wat lekkers. Ze bedacht dat er nog een stuk speciale witte chocola in de koelkast lag. In een speciaal zwart papieren zakje. Want die had haar kind meegenomen bij de boodschapjes.

Ze pakt het zakje. Breekt een stuk af. Neemt een hapje. En spuugt het weer uit.

Ik snap het uitspugen wel. Ik had namelijk ook nog een cadeautje meegenomen. Van Lush. Een zeepachtige massagebar die smelt als je hem heen en weer beweegt op een zere plek als je spierpijn hebt. Lekker voor je nek. Met chilipeper. Die lag in de koelkast. Bij de rest van de boodschappen.

Ik zit nog een beetje te hikken van het lachen.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: