Tarot advies – Jaarlegging

Jaarlegging

Een jaarlegging is een prachtige manier om voor het komende levensjaar, kalenderjaar of maanjaar een inkijkje te krijgen van de belangrijkste zaken die jouw levenspad kruisen in de periode die voor je ligt. 

Een jaarlegging duurt 60 minuten en bedraagt €95,-.

Een Jaarlegging kan plaatsvinden in Molenschot (tussen Breda en Tilburg), maar is ook mogelijk via facetime, zoom, skype en whatsapp videobellen.

Tarot en Astrologie
Bij advies met behulp van Tarotkaarten, gebruik ik wanneer mogelijk jouw geboortehoroscoop om zo de vragen en de legging beter te kunnen duiden. Jouw astrologische geboortekaart vertelt mij over de stand van planeten op het moment van jouw geboorte, deze hebben een relatie met de Tarotkaarten. Ik geef daarom ook geen traditionele lezing van jouw astrologische geboortekaart, ik gebruik deze altijd in relatie tot de Tarotkaarten die zich laten zien tijdens een legging. 

Ik geloof niet in het voorspellen van de toekomst. Leanne gebruikt de tarot op een nuchtere, aardse manier. Ik heb tijdens het consult handvatten en advies gekregen. Ik weet nu welke richting ik in wil slaan op en met mijn werk.

— Richard —

Leanne neemt echt de tijd voor mij en mijn vragen. De tarotkaarten zijn bijna brutaal eerlijk. Soms is dat heel confronterend, meestal vind ik het erg prettig omdat Leanne ze op een fijne manier weet te interpreteren.

— Maaike —