Tarotcirkel 3 – Starter LIVE

Tarotcirkel 3 – Starter LIVE is een cirkel voor mensen die nog niet veel met Tarot hebben gedaan.

Het is nog mogelijk om je op te geven voor deze cirkel!

Data van Tarotcirkel 3 – Starter LIVE
Molenschot, nabij Breda
Dinsdagavond 19:30 – 22:00 uur
€160,-
2023: 10/1, 31/1, 21/2, 14/3, 4/4, 25/4, 16/5, 6/6

Onderwerpen/Inhoud
– opbouw van een tarotdeck
– correspondentie met de 4 elementen
– connecties met astrologie, dierenriem, planeten en huizen
– afwisselende en verschillende leggingen komen aan bod
– na een paar keer ook voor elkaar kaartleggen

Deelnemers
Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. De cirkels bestaan uit vaste deelnemers, omdat er dan ruimte ontstaat om de diepte in te gaan. Het is mogelijk om in te stromen in een cirkel wanneer er plek is. Houd hiervoor mijn social media kanalen in de gaten.

Tijd en investering
Tarotcirkels vinden plaats op dinsdagavond of woensdagavond van 19:30 – 22:00 uur. De kosten voor een avond in de cirkel zijn €20,- per avond. Je betaalt het hele bedrag voor de reeks cirkels vooraf, daarmee is je inschrijving definitief.

Materiaal
Je koopt twee eigen sets Rider Waite Tarot en we gebruiken het boek van Emmy Backx als naslagwerk. De kaarten en het boek zijn ook bij mij te verkrijgen.

Ik geloof niet in het voorspellen van de toekomst. Leanne gebruikt de tarot op een nuchtere, aardse manier. Ik heb tijdens het consult handvatten en advies gekregen. Ik weet nu welke richting ik in wil slaan op en met mijn werk.

— Richard —

Leanne neemt echt de tijd voor mij en mijn vragen. De tarotkaarten zijn bijna brutaal eerlijk. Soms is dat heel confronterend, meestal vind ik het erg prettig omdat Leanne ze op een fijne manier weet te interpreteren.

— Maaike —