Tarotcirkel

De Tarot inspireert en laat je tot inzicht komen

Weet je al wat van kaartleggen en/of Tarot en wil je de Tarot meer eigen maken? Wil je oefenen met kaartleggen? Of weet je nog niets van Tarot en ben je nieuwsgierig?

In een kleine, informele setting geef ik Tarotcirkels. We komen 1x in de drie weken samen in Molenschot, in de buurt van Breda.

NOVEMBER 2022 is er een plek vrij gekomen in de mediorcirkel (1). Stuur me even een berichtje om te overleggen over instromen.

NOVEMBER 2022 start er een online cirkel (2) op woensdagavond. Het is nog mogelijk om in te stromen in deze cirkel.

JANUARI 2023 start er een live cirkel (3) op dinsdagavond.

Tarotcirkel 1 – medior is een cirkel voor mensen die al wat meer weten van Tarot, al een tijdje aan het oefenen zijn met leggingen en/of de startercirkel hebben gevolgd.

Tarotcirkel 2 – starter online is een online cirkel voor mensen die nog niet veel met Tarot hebben gedaan.

Tarotcirkel 3 – starter is een cirkel voor mensen die nog niet veel met Tarot hebben gedaan.

Deelnemers
Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. In live cirkels (1 en 3) wordt voor thee en koffie gezorgd, wat lekkers organiseren we om en om met elkaar.

De cirkels bestaan uit vaste deelnemers, omdat er dan ruimte ontstaat om de diepte in te gaan. Het is mogelijk om in te stromen in een cirkel wanneer er plek is. Houd hiervoor mijn social media kanalen in de gaten.

Materiaal
Je koopt twee eigen sets Rider Waite Tarot en we gebruiken het boek van Emmy Backx als naslagwerk. De kaarten en het boek zijn ook bij mij te verkrijgen.

Cirkel
Tarotcirkels vinden plaats op dinsdagavond of woensdagavond van 19:30 – 22:00 uur. De kosten voor een avond in de cirkel zijn €20,- per avond. Je betaalt het hele bedrag voor de reeks cirkels vooraf, daarmee is je inschrijving definitief.

Algemene informatie
De Tarot is een kaartspel waarmee je met behulp van de symbolische afbeeldingen inzicht kunt krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven, de liefde, je relaties, je toekomst of je werk, maar ook over bewustzijn en spirituele ontwikkeling. De Tarot geeft inzicht in de consequenties van bepaalde stappen, situaties of denkbeelden.

De 78 Tarotkaarten hebben geen simpele eenduidige betekenis. Vele kaarten kunnen op meedere manieren worden uitgelegd en moeten bovendien worden geïnterpreteerd in samenhang met elkaar en met de positie die de kaart in een bepaalde legvorm inneemt.

Ik geloof niet in het voorspellen van de toekomst. Leanne gebruikt de tarot op een nuchtere, aardse manier. Ik heb tijdens het consult handvatten en advies gekregen. Ik weet nu welke richting ik in wil slaan op en met mijn werk.

— Richard —

Leanne neemt echt de tijd voor mij en mijn vragen. De tarotkaarten zijn bijna brutaal eerlijk. Soms is dat heel confronterend, meestal vind ik het erg prettig omdat Leanne ze op een fijne manier weet te interpreteren.

— Maaike —