Tarot

De Tarot inspireert en laat je tot inzicht komen.

De Tarot is een kaartspel waarmee je met behulp van de symbolische afbeeldingen inzicht kunt krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven, de liefde, je relaties, je toekomst of je werk, maar ook over bewustzijn en spirituele ontwikkeling.

Een Tarotconsult duurt gemiddeld een half uur wanneer je één kwestie of vraag voorlegt.
Wanneer je meerdere vragen wil stellen, een algemene legging of een uitgebreid consult wil, dan plan ik een uur voor je in.

Het is ook mogelijk om een jaarlegging te boeken. Een jaarlegging is een prachtige manier om voor het komende levensjaar, kalenderjaar, maanjaar etc. een inkijkje te krijgen van de belangrijkste zaken die jouw levenspad kruisen in de periode die voor je ligt.

Ik gebruik wanneer mogelijk jouw geboortehoroscoop om zo de vragen en de legging beter te kunnen duiden. Jouw astrologische geboortekaart vertelt mij over de stand van planeten op het moment van jouw geboorte, deze hebben een relatie met de Tarotkaarten. Ik geef daarom ook geen traditionele lezing van jouw astrologische geboortekaart, ik gebruik deze altijd in relatie tot de Tarotkaarten die zich laten zien tijdens een legging.

Elke drie weken vindt er op dinsdagavond een Tarotcirkel plaats in Breda. Heb je interesse in het leren over Tarot? Wil je graag meer te weten komen over Tarot? Wil je oefenen met kaartleggen? Dan is een Tarotcirkel wat voor jou.