Soulsessie

Tijdens een soulsessie luister ik naar jouw verhaal én ik stel vragen. Op deze manier komen we samen tot in het diepste van wat jou dwarszit of tegenhoudt, of dat nou op zakelijk gebied is, in je gezin, op sociaal gebied, in je familie- of liefdesrelaties.

Via een soulsessie kom je tot de diepste kern van een probleem, hindernis, angst of vast, moeilijk (niet) te doorbreken patroon.

Een soulsessie zorgt voor inzicht in de consequenties van bepaalde stappen, situaties of denkbeelden. Een soulsessie helpt je om om het pad te kiezen wat bij jou past en om jouw eigen pad vorm te geven.

Een soulsessie duurt ongeveer 45 minuten. De prijs voor een sessie is €75,-

Een soulsessie is altijd face to face en vindt plaats in Breda.

Iedereen is anders, elk probleem is anders, elk patroon heeft een andere benadering nodig. Het is dan ook niet van te voren te zeggen hoeveel sessies je nodig hebt. Het kan er 1 zijn, het kunnen er ook 8 zijn. Gemiddeld zijn er tussen de 3 – 5 sessies nodig om 1 onderwerp volledig uit te diepen en aan te pakken.

Het kan zijn dat ik tijdens de sessie gebruik maak van tarot of je geboortehoroscoop (astrologie). Hier zal ik altijd jouw toestemming voor vragen en is bij de prijs van die sessie inbegrepen.

Wanneer blijkt dat een familieopstelling nodig is, bespreken we dit. Hiervoor gelden andere tarieven.

Wanneer blijkt dat we geen klik hebben, dan zal ik daar altijd eerlijk over zijn tegen je. Wanneer je wil, kan ik je doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk die holistische zorg aanbiedt of je doorverwijzen naar de reguliere zorg.

Tijdens de eerste Soulsessie werd ik enorm geraakt door de dingen die Leanne zei. Ze liet er geen gras over groeien, na een aantal verdiepende vragen kwamen we meteen bij mijn pijnpunt. Door erover te praten met Leanne kan ik nu zien waarom ik elke keer hetzelfde rondje liep en waardoor ik steeds hetzelfde teleurgestelde gevoel ervaarde. Door de sessies zijn zaken lichter geworden.

– Roel