Over mij

Als klein meisje al ‘wist’ ik dingen, ik kon alleen niet vertellen hoe ik die dingen wist. Het kwam altijd uit, ik kreeg altijd gelijk. En dat is nooit meer overgegaan.

In de loop der jaren heb ik steeds meer leren vertrouwen op mijn intiuïtie, op mijn innerlijk weten.

In mijn werk als docent, pedagoog en beleidsadviseur kon ik daardoor altijd snel en concreet de vinger op de zere plek leggen en patronen doorzien. Ook in mijn sociale kring ben ik vaak degene die gebeld wordt om raad of advies of om gewoon even ‘iets te bespreken’.

Ik ben opgegroeid in de spirituele wereld, bij oude genootschappen als Harmonia en Paratel. Ik was veel weekenden op spirituele of paranormaal beurzen. Bloemenseances, psychometrie, waarnemingen via foto’s en contact met overledenen, het heeft allemaal mijn interesse of ik heb het geprobeerd eigen te maken.

Ik weet veel en weinig van runen, handlijnkunde, numerologie, chakra’s, energievelden en Mlle Lenormand waarzegkaarten. Ik heb een opleiding tot astrologe en een opleiding voetreflexzonetherapie gevolgd, ook ben ik Reiki master.

Tijdens het lopen van het pad van Maanmagie aan de mysterieschool van Maantijd heb ik mijn kwaliteiten nog steviger her-innerd. Ik leef met het jaarwiel, de jaarfeesten en de maan. Ik ben priesteres van Hella en reis tussen de werelden wanneer dit nodig is.

Ik ben erachter gekomen dat ik eigenlijk altijd al deed waar ik goed in was; via gesprekken mensen tot in het diepste van hun ziel raken, zodat ze verder kunnen, zodat er heling plaats kan vinden. Dit is wat ik kan. Dit is wat ik ben. Ik ben priesteres. Ik ben coach. Ik zie jou.