#HappyDays Reloaded 7 – flamingo

De laatste loodjes wogen gisteren zwaar. De vermoeidheid slaat steeds sneller en eerder op de dag toe. Het is écht tijd voor een week vakantie. Een week langer slapen. Een week niet om kwart over 6 de wekker horen. Na mijn laatste les en voor de scholingsmiddag die ook nog op de agenda stond, bleef een van mn leerlingen nog even hangen.  Voor ik het wist had ik twee super kittig ingepakte cadeautjes op mijn bureau staan. Mijn Pins op Pinterest gaf ze hints. En ik ben er gek op.

Dankjewel Lieve E en E. Dit deed mijn juffenhart precies op het juiste moment een he-le-boel goed ❤

 

image

Eén reactie op “#HappyDays Reloaded 7 – flamingo”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: