#HappyDays Reloaded 4

image

Een beetje uit ons doen. Het was namelijk geen schoolvakantie. En tóch waren we even lekker samen. Want de meisjes moesten martini. En grote borden lekker voedsel. En nog wat martini. En hoog nodig bijpraten. En nagels lakken. En ongegeneerd hangen (lees: zonder panty over de bank heen dweilen om bij de teennagels te kunnen). En over boeken praten. En een beetje over school. En een chickflick kijken, mét een glas martini ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: