#HappyDays Reloaded 1

Er moest écht écht even heel heel hard gewerkt worden. Ik wilde de afgelopen week best wel even vertellen over alle fijne dingen. Er was alleen te weinig tijd om te focussen en erover te schrijven. Het nieuwe schooljaar is namelijk in al zijn (stres)volle vaart begonnen. Mijn hoofd loopt een beetje over. Mijn to do lijst en mijn mailbox ook.

Het is alweer meer dan een week geleden.  Met de oepoe-fiets-die-niet-mijn-opoe-fiets-is in mn twingo geprakt, heb ik me twee dagen ondergedompeld in bier, muziek, buikpijnlachen, kastanjes verzamelen, gekke gesprekken en een toertje in de zweefmolen. Een weekje te laat, maar het maakt het vorige weekend er niet minder awesome om. Het was een soort mini-bier-en-fiets-vakantie. Breda Barst was fijn k. Heel fijn ❤

20140921 Breda Barst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: