#100happydays #leejanne – day 94

Vandaag moest ik een informatiesessie van 3 uur geven. Achter elkaar groepen entertainen. En leden werven voor de deelnemersraad. Ik werd er gisteravond een beetje verdrietig van. Mn hippe Prezi deed niet wat ik wilde en ik was volkomen inspiratieloos. Gelukkig was de beste sparringpartner der tijden dichtbij via een babyskypje.

Mét mn hippe presentatie en een paar actieve werkvormen onder mn arm heb ik voor entertainment gezorgd voor 9 groepen. Oh ja. En nog even een berg nieuwe leden geworven. Én fantastische ideeën opgedaan voor nieuwe activiteiten van de deelnemersraad.

awesome2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: