#100happydays #leejanne – day 87 & 88

Als ik uitgerust ben, moet er gekookt. En gebakken. Tot het fornuis en de oven het bijna niet meer aankunnen. Nou ja. Misschien is dat wat overdreven. Er was stoofvlees. Een lekkere grote pan. En taart. Monchoutaart. Er was ook rosé. Lekkere en wat minder-lekkere-die-toch-best-lekker-was. En ik heb een heleboel sigaretten gerookt. Er waren hele fijne gesprekken en er was ontspannen geluier. Ik moest aan boeken werken. En nieuwe klanten beantwoorden. Ik heb eindjes gefietst. Ik ben in Tonio begonnen en heb mijn Flows en Happinezes bijgelezen. Ik heb wat belangrijke dingen opgeschreven. Over belangrijke dingen nagedacht. En misschien nog wel belangrijkere dingen ontdekt. Ik moest oogjes kopen voor mijn toekomstige gehaakte dieren. En ik moest naar de tandarts. Woensdag sloot ik af met gegrilde sardientjes en gegrilde gamba’s. Bier. En nog meer taart. Twee heerlijke dagen ❤

87&88

Eén reactie op “#100happydays #leejanne – day 87 & 88”

  1. en het afsluiten met de sardientjes en garnalen en heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel taart was heerlijk en erg gezellig xxxxxxxx ook aan de andere taarteters, want niet iedereen vindt vis lekker. en oja Hugo natuurlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: