#100happydays #leejanne – day 83

Een beetje chillen. Een beetje werken. Rode wijn en kaas.  Paniek om een spin. Een klein babyskypeje (*kuch*). Nog wat meer alcohol. Hele fijne gesprekken. Stille verbazing over Lost Highway, het briljante meesterwerk van David Lynch. Want weet je wel niet hoe zeldzaam het is om iemand tegen te komen die 1. de film kent en 2. misschien wel net zoveel van de film houdt als jijzelf. Mijn weekend begon héél erg goed ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: