#100happydays #leejanne – day 65 & 66

chaosTussen het werken en piekeren door probeer ik al twee dagen de chaos een beetje te bedaren. Onder andere door te haken. Met heerlijk nieuw garen, wat ik zomaar ineens won. Ik struin Pinterest af op zoek naar nieuwe projecten en mooie patronen. Er is zoveel, dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Nog meer chaos. Haakchaos.

Ik hou het maar even bij de inktvisjes. Voor couveusekindjes (kleine-inktvisjes.eu). Ik hoop dat de mijne goedgekeurd wordt.
20140806 crochet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: