#100happydays #leejanne – day 37

Bijna iedereen die ik vertelde dat ik naar het concert zou gaan, moest lachen en vroeg of nog bestonden. Het zijn namelijk bijna fossielen. Ze doen het al 30 jaar. Anthrax. Het kon ons niet zoveel schelen. We hebben er allebei enorm naar uit zitten kijken.

De frontman heeft nog steeds zo’n heerlijke jaren 80 coupe; permanentje én een matje. Er waren weinig meisjes en weinig jongelingen. Er waren wel veel aparte types en oudere mannen met té lang vies haar en té foute spijkerjasjes met patches. Wij zagen er nog vrij beschaafd uit. Hij doritobruin/oranje door vakantie en ik liep reclame voor Campina.

De pit was genadeloos. Ik heb er een klein oogje op geworpen. Ik twijfelde even of ik er woest en wild in moest springen. Ik besloot om niet met nóg een gekneusde rib thuis te komen.

Het was snoeihard. Mijn oren piepen en suizen nog steeds. Het was voor herhaling vatbaar. Mén wat een show. Fack, wat een fantastische band om live te zien.

Ik doe nog even een rondje YouTube met het openingsnummer en de zaal los.

20140707 Anthrax

Eén reactie op “#100happydays #leejanne – day 37”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: