#100happydays #leejanne – day 24

Ik verheugde me vanmiddag op een verse fruitsmoothie uit mn nieuwe blender. En de laatste aflevering van Game of Thrones.

Die combinatie leek me hemels na een dag van hot naar her rennen. Een dag die begon met voor Jan @#$%^%$ om half negen in Naaldwijk staan voor een praktijkexamen wat verplaatst was. Wat ik dus was vergeten.

Toen ik naar boven liep om heeerlijk onderuit, met mn smoothie, te gaan genieten, deed mn glas Floep.

Floep over mijn beklede trap. Floep over de muur. Floep over mn kleed. Floep over mn ene stoeltje. Floep over mn TV. En floep over een paar van mn schilderijtjes. Ik moest er bijna een beetje van huilen.

Toch voelde ik me ook een échte sprookjesprinses.

Assepoester in dit geval. Mn handen zijn rauw van het schoonmaakmiddel. En ik hoorde Esther in gedachten al heel, heel hard lachen. Als een boze stiefzuster.

Behalve een prinses, was het ook net alsof ik meedeed in CSI. Met al die doekjes en alle rode en paarse vlekken (snel snel schoonmaken voor iemand het ziet!)

Ik vertel gewoon dat er een moord is gepleegd. Een nieuw spannend verhaal. Ik doe gewoon alsof het bloed is. En niet mn aardbeien/bosbes smoothie met cocosmelk.

Assepoester

Assepoester Assepoester

 

2 Reacties op “#100happydays #leejanne – day 24”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: