#100happydays #leejanne – day 6

Het is een examenklas. Zij hebben mij hazelnootschuimgebak van maison kelder beloofd. Zij kunnen niet wachten op mijn tranen als hun coach en ik na 3 jaar dat diploma overhandigen eind volgende maand.

Juffie plagen, strafwerk vragen. Was het maar zo simpel. Ik zou natuurlijk heel boos kunnen worden op ze. Mijn zilverruggorilla’s en roodbilbavianen van de vrijdaggroep. Ze waren woest en wild met een bal in de weer in de pauze. Ik was hun gewillige doelwit. Mèn wat ga ik ze missen. Kijk, dit zijn mijn schatjes. Met Aanslag 1 en Aanslag 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: