#100happydays #leejanne – day 4

image

Het is alweer even geleden. Ik miste het wel een beetje. Ik ben nog steeds aan het wakker worden rustig opgestaan. Met een sloot koffie. Een half pakje sigaretten al achter mn kiezen. En een nieuw schrijfboekje voor mn snuit. Want ik heb inspiratie. En mn gedachtes moeten nou eenmaal op een rij. Op papier. Omdat mijn hoofd vol zit. Omdat mijn lijf vol zit. Met emoties. Ik schrijf. Terwijl Sia een mooi liedje voor me zingt.

Voor het eerst in 8 maanden heb ik weer een woensdag vrij. *blèèèèèrt heel hard met Sia mee*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: