Concepten

Het is weer eens zover. Ik loop over. Ik heb nú echt pas kerstvakantie. De drukke dagen en verplichtingen zijn eindelijk achter de rug. Met mijn nieuwe jaren ’50 bril op mijn neus en mijn haar nog zwaar getoupeerd van het eindejaarsfeest van gisteravond kan ik eindelijk weer eens wat bloggen. De mascara zit ondertussen op mijn wangen en er hangt nog steeds een sigaret tussen mijn lippen. Mijn derde kop koffie zit erin. De was van gisteren zit in de droger, de was aan de lijn is gevouwen en opgeborgen in de kast. Een koude oliebol als ontbijt. Heerlijk.

Weer ziek zijn, sinterklaas, 31 jaar worden, mijn verjaardag in december, kerstvieringen op school, het kerstgala, rapporten, kerstlunches, eerste kerstdag bij mij thuis met de hele familie, tweede kerstdag bij vrienden, een nieuwe bril, de nespressomachine die kapot is gegaan, een nieuw koffiezetapparaat met boontjes, facebookbelevenissen, optredens die ik heb gezien, concerten die nog op de agenda staan, mijn webwinkel, heerlijke avonden met vrienden, handige gadgets die mijn OCD en paniek overzichtelijk maken, facebookirritaties, heerlijke avonden met familie, de boeken die ondergebracht zijn bij mijn tekstbureau, spannende verhalen over leerlingen en lachwekkende antwoorden bij toetsen. Het is bijna teveel om op te noemen.

Over al die onderwerpen staat er in mijn inbox wel een stukje tekst puntsgewijs opgeslagen. Ik barst van de conceptblogs. In drukke tijden schiet er vaak door mijn hoofd: ‘dit zou echt een geweldig blogje worden’.  Ik ga eens kijken of ik wat van mijn opgeslagen concepten kan omzetten in een stukje. Mijn goede voornemen: meer bloggen. Of misschien gewoon denken: ‘dit zou echt een geweldig opgeslagen concept blog worden’. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: