@Leejanne

Ik hou er niet zo van. Ik vind het meerendeels nutteloze onzin. Ik heb het zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen. Als juf vind ik niet dat mijn leerlingen alsmaar op de hoogte gehouden hoeven te worden van het reilen en zeilen van mijn privé leven. Natuurlijk weten ze wel wat, maar ik ben erg selectief met facebookvriendjes en openbare profielen. Ik plaats niet zomaar berichten over een van mn katten, mn avondeten, de was die niet gedaan is of die stomme toetsen die nog steeds niet nagekeken zijn omdat ik na mn werk neerstort op de bank, een uiltje knap en rond half twaalf zo doorschuif naar bed. Ik ben voorzichtig met Social Media.

Omgekeerd, hoef ik echt niet per sé te weten wat de tante van de schoonzus van mijn achterneef elke avond eet, wanneer ze klaar is met boodschappen doen of dat ze de kinderen vergeten is van de crèche te halen (#verstrooidemoedervannu).

Ik hield er niet zo van, ik vónd het onzin. Ik ben toch gezwicht. Ik heb vanochtend een twitteraccount aangemaakt. @Leejanne. Mijn meeste favoriete bands, comics en een aantal facebookvriendjes opgezocht. Ik hoor er nu echt bij. Geloof ik. Binnen een uur had ik mn eerste follower. Hooray!

@S8xaFovJxnvd3j8
I would love to see you in my bed , horny and ready to play with my big natural tits.. mmm hard nipples.. mmm:)

Lief he? Zelfs op Twitter houden ze van me. Zou ze ook mn was willen doen en mn toetsen willen nakijken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: