Pursuit Of Happiness

Dus. Dan ben je ineens 30 voor de 5e keer 25. Al een maand of drie. Het begint eindelijk te zinken. De zelfhulpboeken zijn niet aan te slepen. De adviezen neem ik gulzig in me op. Ik ben natuurlijk weer op dieet. Ik heb een infuuslijn naar mijn koffieapparaat. De sigarettenboer verdient een lekker biefstukje aan mijn verslaving.

Een ruig jaar gehad. Of nee. Een ruige 5 jaar gehad. Emotioneel en psychisch.

Bij elkaar met de een, bij elkaar met de ander. Uit elkaar met de een, nog steeds bij elkaar met de ander. Uit elkaar met de ander. Alleen en aan het daten. Misschien nu toch weer bij elkaar met de ander. Make up your effing mind woman!

Crap. 2012. Allemaal wel leuk enzo, maar ík heb nog geen baby. Wel een vast contract? Geen vast contract? Waar haal ik een nieuwe baan vandaan?

Het lijkt absolute paniek. Niets van al dat hoor. Ik dobber rustig door. I’m on a Pursuit of Happiness. Fuckyouverymuch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: