Chiang Mai I

19/07/08
Vroeg in de ochtend wakker worden met een mooi landschap, koffie en zoetigheid viel niet tegen. Stijve spieren en eindelijk in Chiang Mai. Staan we met 1 oog open op het station bij te kome,n worden we overspoeld door tuk tuk en pick-up chauffeurs. Of we niet met hun mee wilden voor 60 Baht, zodat we in een mooi hotel terecht zouden komen. Ik had ’s nachts al een selectie gemaakt (met het lampje van mijn telefoon) uit een aantal hotels, Beest maakte de uiteindelijke beslissing vanochtend. Een van de chauffeurs wilde ons wel wegbrengen, maar we moesten vooral kijken of het wel goed was, anders wist hij nog wel een ander mooi hotel en we kregen meteen een folder onder onze neus. Aangekomen in het hotel is Beest voor de show even op de kamer gaan kijken. We werden supervriendelijk ontvangen. Het vrouwtje achter de receptie speelde het kijk en vergelijk spelletje mee, moest erom lachen en wij zitten voor 800 Baht (+/- 15 euro) per nacht prins- en prinsesheerlijk in een grote, schone kamer met airco, een ruime en schone eigen douche (gelukkig geen gedeelde), ontbijt erbij en de hele dag gratis koffie pakken. Er zijn zitjes op de half open gang met heerlijke lounge stoelen waar ik lekker mag roken EN er is een internetkamer met onbeperkt internet. Het hele complex is heel klein, charmant en met een binnenplaatsje. We horen geen verkeer en ik ben vanochtend met een zucht op de gang gaan zitten. Eindelijk vakantie…

Eén reactie op “Chiang Mai I”

 1. Hallo allebei,
  Wat fijn dat je nu een goed hotel hebt is die 15 euri pp of de kamer???
  Wel spannend maar ik dacht dat je vakantie dinsdag al was begonnen???
  Maak je ook foto’s
  lekker relaxt hoe lang blijven jullie daar??
  leuk hoor dat reisverslag kan ik elke dag ff lezen
  dikke kusss je moeder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: