Babyvirus

Diverse collega’s en vriendinnen waren zwanger, zijn zwanger, proberen zwanger te worden of hebben net een kind. En ik heb er last van. Ik ben vol verlangen. Tenminste. Ik geloof dat het nu alweer een beetje overgewaaid is. Maar ik had er écht last van. Het Babyvirus.

Er is me verteld dat je na je 25e last kan krijgen van het Babyvirus. Ik geloof dat ik het had. De eerste vlaag, de eerste rush. Ik ben ik weet niet hoe vaak al op struintocht geweest naar leuke cadeautjes, kleertjes en babyhebbedingetjes voor al die nieuwe baby’s. Ik denk dat dat er ook mee te maken heeft. Hoe kan je nou zo’n heel lief klein mutsje met twee oortjes eraan weerstaan als je dat in je handen hebt? Dat is toch te schattig voor woorden? Zo’n klein pruttelding vasthouden terwijl het half in slaap valt en zó verschrikkelijk lekker ruikt? (Ik wil het even niet hebben over de poepluiers, het onderkotsen na de voeding en de eindeloze huilbuien. Ik blok dat gewoon even.)
Beest vraagt continu of ik mn pil wel ingenomen heb. Hij hoeft zich voor nu even geen zorgen te maken. Ik ben er nu grotendeels overheen. De ergste koorts is gezakt. Ik realiseerde me dat ik nog teveel wil doen voordat ik me kan met volledige toewijding kan storten op een baby.

Ik ben verliefd. Verliefd op Isabella. Met haar mutsje op lijkt Isabella net een kleine Moslima. Hoe kan je nou niet verliefd zijn op dit heerlijke dametje?
Kleine_moslima3Kleine_moslima_2_5Kleine_moslima4

Ik ben gisteren naar de Haagse Markt geweest met Moeder. Een van de vele bezigheden waar ik enorm van kan genieten, maar waar ik de afgelopen maanden niet aan toe kwam. Ik kon me maar moeilijk inhouden. Ik heb een cadeautje gekocht voor mijn Kleine Moslima. Ergens blijft het kriebelen. Stom virus.

6 Reacties op “Babyvirus”

 1. Ik denk dat ik op vroege leeftijd al ingeënt ben tegen dat virus. Zelfs op mijn 33ste heb ik er nog nooit last van gehad. 😉

  Like

 2. Bij mij is het virus uitgewerkt…maar ik herken het als ik het zie. Onmiskenbaar BabyVirus. Lekker. Geniet ervan!

  Like

 3. @BB: Wees blij! Ik kon op een gegeven moment aan niets anders meer denken! :O
  @Cat: Ik geniet, maar ik probeer mezelf ook echt een beetje in te houden 😉

  Like

 4. Wat en schattic baby zeg! Ik ben er ook verliefd op, maar misschien hoort dat zo?!
  Ik mail je even via hier omdat ik op een of andere manier jou email adres niet heb… Echt ontzettend tof dat je mij in contact heb gebracht met Erwin – ik hoop dat het door kan gaan. Dank je!
  We spreken elkaar gauw weer en moet ook echt nieuwe afspraak maken voor de sauna – misschien in de eerste week van april of zo?

  Like

 5. Alhoewel ik wel af en toe nadenk over kinderen, doen babies me echt helemaal niets. Sterker nog, als ik een baby zie denk ik zeker te weten dat ik geen kinderen wil. Pas als ze gaan praten, begin ik ze leuk te vinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: