Zadel

Laat je je zadel vervangen op school door de stoere mannen van Mobiliteit en Techniek. Zit je op je fiets. Wind tegen. Haast. Want je moet voor half vijf ergens zijn. Een collega fietst een eindje met je op omdat je niet kan stoppen met kletsen. De wind werd erger tussen de flats. Nog meer kracht zetten. Je zadel beweegt. Je probeert je zadel goed te wiebelen. Zit je ineens 20 centimeter lager. Half op je zadel. Half op je bagagadrager. Half met de stang van je fiets op een plek waar het heel veel zeer doet. En je collega? Tranen over haar wangen en ze piest zowat in haar broek van het lachen. *grumpf*

4 Reacties op “Zadel”

  1. @Cat: het bewoog inderdaad net even iets teveel 😉
    @Es: Het is je vergeven 😉 Ik denk dat ik ook in mn broek had staan piesen van het lachen als ik het bij iemand anders gezien zou hebben 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: