Dubbel Glas

en dan lijkt alles in kannen en kruiken. Tweede hypotheek. Check. Offertes voor dubbel glas. Check. Beste aanbieding voor HR++ glas. Check. Dubbel glas besteld. Check. Dubbel glas geleverd. Check. Afspraak voorinspectie en eventueel al een enkel raampje erin. No check. De hele maandag thuis wachten tot er iemand op komt dagen. Check. Steiger opgebouwd. Uiteindelijk check. Maandagavond alle meubels van de muren. Check. Maandagavond alles bij de ramen weg. Check. Maandagavond het hele huis op zijn kop. Check. Dinsdagochtend half negen Moeder geboekt om aanwezig te zijn. Check. Dinsdagochtend half negen glaszetters aanwezig. No check. Dinsdagochtend om half elf de glaszetters aanwezig. No Check. En toen begon de echte ellende.
Vanochtend kwam er 1 hele glaszetter voor ons hele huis om half elf binnen kakken. Moeder was al twee uur aanwezig. Beest te laat voor zijn werk. Na een heleboel heen en weer gebel en gestress komt het erop neer dat de mannen niet 1 dag nodig hebben om dubbel glas te zetten in het hele huis. De planning is vier dagen. Morgen komen ze (hopelijk) met zijn tweeën. Donderdag (hopelijk) met zijn drieën voor de grote ramen. En wij? Wij hebben natuurlijk vrije dagen in overvloed. Wij vinden het verschrikkelijk fijn om alles van zijn plaats te hebben. Wij vinden het heel erg fijn om geen tv en internet te hebben. De was doen? Wij hebben kleren in overvloed. En ons bed? Nee joh, dat kan uit elkaar blijven staan. Daar hoeven we toch helemaal niet op te slapen de komende vier nachten?

Ik ga zo even bij Moeder bivakkeren. Ik trek het niet zo goed.

Eén reactie op “Dubbel Glas”

  1. Dikke kus!!
    Dit hadden wij nou de hele zomer lang, toen trok ik het ook niet meer zo goed. Voel met je mee!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: