Druk, Drukker, Drukst

en dan heb je even geen tijd om te bloggen.. Nou ja, even, anderhalve maand. Voorbij gevlogen. Ik heb de afgelopen anderhalve maand in speed-workaholic-stand gestaan.

Kerst-in-een-hotel was heerlijk. Vier dagen relaxen. Geen telefoontjes, geen nakijkwerk en geen studieassesments om voor te bereiden. Wel een mooi kasteel, koude wandelingen, lekker eten, een zwembad, een sauna (en Duitse oude vrouwen die mij hun doos lieten zien in de sauna), kerstcadeautjes, heel veel rollators, heel veel klaverjassen, poolen, gebak, apfelstrudel, altbier, gewoon bier, halve liters bier, kleine glazen bier en nog meer bier. Ik heb genoten met emmers. Uitgerust dacht ik er weer tegenaan te kunnen. Thuisgekomen begon de drukte. Mijn hoofd knalde zowat uit elkaar van de To Do’s. Ik had nog een krappe week kerstvakantie. Ik moest een tentamen leren, een zelfstandigheidsproject afmaken, toetsen nakijken, twee casussen inleveren en aan mn afstudeerproject beginnen. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Tot overmaat van ramp werd mijn Beest ook nog eens ziek. En zieke, zielige mannen, die wil je écht niet om je heen hebben als je stress hebt.

Ik heb twee weken geleden mijn tentamen NT2 (Nederlands als Tweede Taal) gehaald en mijn NT2 opdrachtendossier vanavond digitaal ingeleverd. Had ik het tentamen niet gehaald, dan had ik 18 februari niet af kunnen studeren. Nu nog even de fingers crossed voor het opdrachtendossier, maar ik heb goede hoop.

De weken liepen in elkaar over. Tot vanavond. Het inleveren van het opdrachtendossier zorgde voor rust. Eindelijk.

Eén reactie op “Druk, Drukker, Drukst”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: