Eve

Mijn Dier is een nerT. Hoofdletter T. Mijn Dier speelt Eve Online. Een heel mooi (massive online) spel. Zeer verslavend. Mijn Dier zat bij een hele leuke Corporation. Eve2_1 We zijn zelfs een weekendje naar Bath geweest (Engeland) voor een Corp-meeting. Avond aan avond speelt mijn NerT zijn spel. Ze hebben hun eigen forum. En ze hebben Teamspeak. Een soort MSN-chat, maar dan voor NerTs.  De centrale opslagplaats (Pos) van de Corporation ligt in hun eigen stukje space. Soms wordt dat stukje space bedreigd. Dan spreken ze met zijn allen af om op een Central European tijdstip allemaal tegelijk online te komen. Om de Pos te verdedigen. Vanavond waren ze massaal aan het jagen. Want er is oorlog. Hij ging jagen met de nOObs (nieuwelingen) uit de Corp. Mijn Dier is een rijke man in Eve omdat hij heel veel speelt en heel veel iskjes (centjes) verdiend met handelen.

Een afschrift van een doordeweekse avond in Huize BaB:

*Dier schreeuwt in zijn koptelefoon*

INSPECTOR!! INSPECTOR!!
STOP!! STOP!! STOP!!
CONTROL SPACE!!

*Dier ramt op toetsenbord* 

"Die nOObs weten niet hoe ze moeten stoppen als we aan het warpen zijn, ze zitten maar te klikken met hun muis"  (blijkbaar stop je met warpen als je op control spatie drukt)

Ik moest er net even heel hard om lachen. Blijkbaar mag dat niet. Eve moet heel serieus genomen worden *doet armen over elkaar*

Eén reactie op “Eve”

  1. Haha, tja, hier hetzelfde ‘probleem’ met de jongens. Hun speelPC staat ‘om de hoek’ van mijn werkpPC. Met de koptelefoon op (ja, dat dan weer wel) wordt er dan ineens ook iets van die strekking geschreeuwd.
    En kan ik de laatste zinnen, waar ik op dat moment mee aan het werk was, weer opnieuw gaan maken… (…)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: